Een blog abonnement: regelmatig nieuwe content op je website

Een bedrijfswebsite met een actueel blog krijgt een betere positie in de Google zoekresultaten, want Google is dol op websites die regelmatig nieuwe content plaatsen. Met een blog abonnement ben je dus gegarandeerd beter vindbaar.

Waarom een blog abonnement?

Stel: je wilt een nieuwe website voor je bedrijf laten bouwen. En via de Google zoekresultaten vind je twee internetbureaus die je aanspreken.

Het ene internetbureau valt op omdat er op de website een aansprekend portfolio staat. Maar het andere internetbureau heeft op de website naast een mooi portfolio ook een blog waar maandelijks allerlei bruikbare tips over het ontwikkelen en onderhouden van websites worden gepubliceerd.

Persoonlijk zou ik dan wel weten met welk internetbureau ik als eerste contact op zou nemen. Het internetbureau met het actuele blog wekt namelijk vertrouwen en expertise op. En zo werkt dat ook bij het grootste deel van de gemiddelde websitebezoeker.

Een actueel blog op je website helpt bezoekers overtuigen om voor jouw producten of diensten te kiezen.

Betere vindbaarheid met een actueel blog

Naast het vertrouwen dat een actueel blog op jouw website wekt, is de aanvoer van regelmatige nieuwe content ook erg belangrijk voor een goede positie in de Google zoekresultaten. Google geeft namelijk voorrang aan websites die geregeld nieuwe teksten toevoegen.

Maar dat is niet het enige. Blogartikelen zijn ook erg geschikt om op zoektermen van jouw doelgroep in te springen. Als je bijvoorbeeld een hoveniersbedrijf hebt, zou je een goed SEO blog kunnen plaatsen over hoe en wanneer je het beste een hortensia kunt snoeien.

Iemand die zich dit afvraagt en gaat Googelen maakt dan namelijk grote kans om op jouw website terecht te komen. En zou dan zomaar kunnen beslissen om het snoeien aan jouw bedrijf uit te besteden, omdat jouw website uitstraalt dat je veel verstand van dat soort zaken hebt.

Een blog abonnement bij Liselore

Het bijhouden van een blog kan dus veel voordelen opleveren. Als je zelf geen zin of tijd hebt om een blog te onderhouden, kun je ervoor kiezen om bij mij een blog abonnement af te sluiten. Dit heb ik te bieden:

  • Ik gebruik altijd de meest effectieve keywords voor jouw branche en ik verdiep me in jouw doelgroep.
  • Inspiratie heb ik altijd meer dan genoeg, kijk maar naar mijn eigen blog.
  • Ik schrijf prettig leesbare SEO teksten, in een ‘tone of voice’ die bij jouw bedrijf past.
  • Artikelen voer ik direct in het CMS van jouw website in, vervolgens worden ze pas na goedkeuring gepubliceerd.

Wat kost een blog abonnement?

De kosten van een blog abonnement zijn afhankelijk van het aantal blogartikelen dat je per maand wilt publiceren. Het tarief voor een blog abonnement waarbij maandelijks een artikel wordt geschreven is € 175,-. Het tarief voor twee artikelen per maand is € 325,-.

Een blog abonnement wordt in principe voor een jaar afgesloten en kan per maand worden betaald. Wil je eerst een los artikel van me ontvangen voor je een abonnement aangaat? Ook dat is mogelijk. Een apart blogartikel kost
€ 200,-.

Heb je interesse? Maak dan een afspraak met me voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.