Gratis persoonlijke SEO scan

Het internet staat vol met bedrijven die een geautomatiseerde SEO scans aanbieden. Hartstikke leuk, maar aan het resultaat heb je vaak erg weinig. Ik voer een gratis persoonlijke SEO scan van je website uit en geef je adviezen waar je wel wat mee kunt.

Hoe kun jij je website verbeteren?

Als je zelf geen expert bent op het gebied van websites en online vindbaarheid, laat je vaak onbedoeld kansen liggen om jouw bedrijf optimaal te promoten. En dat terwijl een goede website met lage investeringen juist heeft veel nieuwe klanten op kan leveren.

Wil jij meer resultaat met je website behalen? Vul dan het contactformulier in en vermeld bij de opmerkingen de URL van je website. Dan ga ik na waar er verbeterpunten liggen.

Gratis persoonlijke SEO scan

Wanneer ik een persoonlijke SEO scan uitvoer, wil dat zeggen dat ik aan de hand van mijn eigen checklist bekijk wat er aan jouw website verbeterd kan worden. Zowel op het gebied van gebruiksvriendelijkheid, techniek als vindbaarheid.

Vervolgens leg ik via de telefoon of Skype aan je uit wat je kunt doen om jouw website verder te optimaliseren. Daarna zet ik mijn adviezen ook voor je op de e-mail. Wat dat kost? Helemaal niets.

Uitgebreidere SEO scan

Als je er per se geld tegenaan wil gooien, kan dat overigens ook. Dan kom ik bij langs om de doelen van jouw website te bespreken en dan maak ik een uitgebreid advies in de vorm van een plan van aanpak. Daar staan zelfs tips voor het vergroten van de domein autoriteit van je website in.

Dit plan kun je bij iedere websiteontwikkelaar neerleggen om ervoor te zorgen dat de gebruiksvriendelijkheid, techniek en vindbaarheid van je website volledig worden verbeterd.

Natuurlijk kan ik ook de teksten van de website omvormen naar effectieve SEO content, en kan ik extra landingspagina’s voor een nog betere vindbaarheid toevoegen. Je kunt het zo gek maken als je zelf wilt.

Wat kost zo’n uitgebreide persoonlijke SEO scan?

Zo’n luxe SEO scan kost bij mij € 1200,-. Maar dan heb je ook echt de sleutel tot online succes in handen. Als je alle adviezen uit dat plan doorvoert, heb je die investering binnen een mum van tijd terugverdiend.

Durf jij het aan? Neem dan contact met me op voor een vrijblijvende kennismaking.