SEO teksten schrijven

Goede SEO teksten schrijven is een kunst op zich. De teksten moeten namelijk niet alleen goed vindbaar zijn, ze moeten ook prettig leesbaar zijn. Als gecertificeerd SEO copywriter help ik je om jouw doelen te bereiken.

Waarom SEO teksten schrijven?

SEO teksten zorgen ervoor dat jouw website beter in de Google zoekresultaten scoort. Hierdoor komen er meer bezoekers op je website en zal de conversie stijgen. Een conversie op jouw website kan zijn dat een bezoeker contact met je opneemt of een product in jouw online shop koopt. Met goede SEO teksten kun je dus meer resultaat met je website behalen.

Hoeveel SEO heb je nodig?

Ik bied verschillende mogelijkheden op het gebied van SEO teksten:

  • Ik herschrijf volgens de huidige SEO regels alle teksten op je website.
    Allereerst bepalen we samen wat de beste zoektermen (keywords) voor jouw website zijn. Dit gaat in combinatie met een keyword onderzoek, zodat je precies weet welke resultaten je kunt behalen.
  • Ik herschrijf volgens de huidige SEO regels de teksten van de belangrijkste teksten op je website. Ook dit gaat in combinatie met een keyword onderzoek, zodat je precies weet welke resultaten je kunt behalen.
  • Ik schrijf losse nieuws- of blogartikelen volgens de huidige SEO regels. Per artikel wordt bekeken welk keyword centraal staat.

Wat is linkbuilding?

Een populaire website met veel bezoekers heeft veel ‘domain authority’. De websites met de meeste domain authority verschijnen het hoogste in de zoekresultaten, zelfs als jij betere SEO teksten hebt. Domain authority krijg je als er veel grote websites naar jouw website linken.

Om de domain authority van jouw website te vergroten, zul je dus aan linkbuilding moeten doen. Met linkbuilding, bijvoorbeeld door het schrijven van gastblogs, verzeker je jezelf dus van een nog betere positie in de Google zoekresultaten. Ook met linkbuilding kan ik je helpen, zodat je nog meer effect van SEO teksten zult merken.

Hoe werkt Google Analytics?

Wil je het optimale uit je website halen, dan is het van belang dat je hulpmiddelen als Google Analytics en Google Search Console inzet en goed interpreteert.

Heb je niet genoeg tijd of kennis voor de wondere wereld van de Google tools? Ik zoek graag voor je uit hoeveel bezoekers je nu werkelijk dagelijks op je website verwelkomt. En welke pagina’s van jouw website zij wel en niet bekijken.

Wat kost het laten schrijven van SEO teksten?

Voor het schrijven van SEO teksten, linkbuilding en website analyse met Google Analitics en Google Search Console vraag ik € 75,- per uur, exclusief BTW.

Neem contact met me op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek!