Liselore als tekstschrijver inhuren

Je kunt zelf teksten voor een nieuwsbrief of brochure schrijven. Maar als je met deze teksten een product of dienst wilt verkopen, is mij als tekstschrijver inhuren een slimmere zet. Een goede tekstschrijver verdient een investering namelijk altijd dubbel en dwars terug.

Liselore als tekstschrijver inhuren voor het schrijven van een nieuwsbrief

Waarom wil je een nieuwsbrief versturen? In de meeste gevallen doe je dat om (potentiële) klanten te informeren over een product of dienst. Niet met het doel omdat je het leuk vindt om dat te vertellen, maar omdat je graag wilt dat die mensen verleid worden om dat product of die dienst af te nemen. En dan is het jammer als die nieuwsbrief nagenoeg ongelezen in de digitale prullenbak verdwijnt.

Door mij als tekstschrijver in te huren voor het schrijven van de tekst van een nieuwsbrief, zorg ik ervoor dat de ontvangers door een pakkende titel verleid worden om te gaan lezen. En dat de lezers door goede tussenkopjes en slim woordgebruik eerder geneigd zijn om door te klikken naar je website.

Liselore als tekstschrijver inhuren voor het schrijven van tekst voor een brochure

Hetzelfde geldt voor een brochure. Als je werkelijk wilt dat een brochure voor meer klanten zorgt, is het van belang dat je niet alleen in ontwerp- en drukkosten investeert. Ik zorg voor foutloze en vloeiende zinnen die uw bedrijf optimaal presenteren.

Mijn werkwijze bij het schrijven van teksten voor een brochure:

  • Een interview waarin unique selling points en taalgebruik van het bedrijf uitgebreid aan bod komen.
  • Overleg met de ontwerper om ervoor te zorgen dat tekst en opmaak goed op elkaar aansluiten.
  • Een correctieronde waarin eventueel extra nadruk op bepaalde punten gelegd kan worden.

Wat kost het om een tekstschrijver in te huren?

Natuurlijk is het goedkoper om zelf teksten te schrijven. Maar als je tijd en geld investeert in het versturen van een nieuwsbrief of het maken van brochure is een tekstschrijver inhuren essentieel. Het maakt de boodschap niet alleen professioneler, maar ook succesvoller.

Voor het schrijven van teksten voor bijvoorbeeld nieuwsbrieven of brochures reken ik een uurtarief van € 65,- per uur, exclusief BTW. Een tekst voor een nieuwsbrief van circa 250 woorden kost dus
€ 162,50.

Het is ook mogelijk om een abonnement af te sluiten zodat je voor lagere kosten regelmatig vakkundige en succesvolle nieuwsbrieven kunt versturen. Neem contact met me op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek!