Workshop zakelijk bloggen

‘Help! Ik wil zakelijk bloggen, maar ik weet niet hoe!’ Zou dit een kreet uit jouw mond kunnen zijn? Dan is er geen reden voor paniek. Met mijn workshop zakelijk bloggen zorg ik er in een dagdeel voor dat jij het maximale uit je zakelijke blog haalt.

De nachtmerrie van zakelijk bloggen

Iedereen die een bedrijfswebsite heeft, weet inmiddels dat een blog een grote toegevoegde waarde heeft. Het toont niet alleen expertise en betrouwbaarheid aan potentiële klanten, het is ook onmisbaar voor een goede vindbaarheid in de Google zoekresultaten.

Maar als je eenmaal aan een blog voor je website bent begonnen, stapelen de problemen zich al vaak in een hoog tempo op:

  • Er is geen inspiratie om te schrijven.
  • Je bent niet tevreden over wat je schrijft.
  • Er is geen tijd om regelmatig een blogartikel te schrijven.
  • Je blogartikelen worden door niemand gelezen.

Laagdrempelige workshop zakelijk bloggen

Zakelijk bloggen hoeft echt geen kommer en kwel te zijn, je hebt alleen de juiste handvatten nodig. In een laagdrempelige workshop zakelijk bloggen geef ik je alle informatie die je nodig hebt om voortaan met plezier een maandelijks artikel voor je website te schrijven.

Voor de kosten hoef je het niet te laten, deelname is slechts € 195,- (exclusief BTW). Natuurlijk geef ik de workshop zakelijk bloggen ook voor bedrijven, het tarief voor een in-company workshop zakelijk bloggen is € 599,-, ongeacht het aantal deelnemers.

Onderwerpen workshop zakelijk bloggen

De workshop zakelijk bloggen wordt iedere eerste woensdagmiddag van de maand van 13:30 tot 15:30 in Tilburg gehouden (afhankelijk van het aantal aanmeldingen). De onderwerpen die tijdens deze workshop aan bod komen zijn:

  • Waar vind ik de tijd om te bloggen?
  • Hoe kom ik aan inspiratie voor blogartikelen?
  • Hoe schrijf ik prettig leesbare blogartikelen?
  • Wat moet ik doen om ervoor te zorgen dat mijn artikelen ook worden gelezen?

Tijdens mijn workshops is altijd een ontspannen en gezellige sfeer, waarbij cursisten ook vaak nog lang contact met elkaar houden.

Zie jij een workshop zakelijk bloggen wel zitten? Neem dan contact met me op voor de beschikbare data.